ORDU / GÜRGENTEPE - Gürgentepe Şehit Ersin Şanlı İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Kaymakamımız Sayın Buket YEŞİLGÜL , Cumhuriyet Ortaokulu ve Şehit Ersin Şanlı İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerin 23  Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.Kaymakamımız Sayın Buket YEŞİLGÜL tarafından ziyaret sırasında öğrencilere kitap hediye edildi.

Nis

3 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimiz hız kesmeden devam ediyor.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih BAŞ ve Şube Müdürü Özcan TÜRKYILMAZ'ın katılımıyla okulumuzda çeşit yarışmalar düzenlendi.Çocuklarımızın bayram mutluluğuna hep birlikte şahit olduk.Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız

Mrt

Vatan uğruna canlarını hiçe sayarak şehadet şerbeti içen kahraman şehitlerimiz Ersin Şanlı ve Ahmet YAŞAR'ı ziyaret ettik.Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.

Mrt

Haftanın Sınıfı  ve Haftanın Öğrencisi  belirlenerek  ödüllendirildi.Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz

Mrt

Okulumuzda  düzenlenen akıl ve zeka oyunları ilçe turnuvasına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih Baş'ta katılarak Pentago, Mangala, Q-Bitz gibi oyunlarda kendilerini geliştirip finale kalarak il genelinde yapılacak olan akıl zeka oyunları turnuvasında ilçemizi temsil etmeye hazırlanan öğrencilerimize başarılar diledi.

Mrt

Şühedâ gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar... O, rükû olmasa, dünyâda eğilmez başlar, Yaralanmış temiz alnından, uzanmış yatıyor; Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! Çanakkale Zaferimizin 108.yılı kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda 14.03.2024 tarihinde Pi Günü kutlamaları ve Matematik Sınıfı açılış töreni düzenlenecektir.Bizleri onurlandırmanızı dileriz.

Mrt

İstiklal Marşımızın 103. yıl dönümü kutlu olsun.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY olmak üzere İstiklal Şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz."Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

Okulumuzda Türkiye Geneli Kazanım Değerlendirme Sınavı yapıldı.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Hayalimdeki Meslek Projesi kapsamında ilçemiz esnaflarından Necati ADIGÜZEL Beyefendinin kuaförünü ziyaret ettik.Mesleğin gerektirdiği özellikler ve gelişim yöntemleri hakkında bilgi aldık.Kendisine güzel misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Şbt

Cumhuriyet Ortaokulu ve Şehit Ersin Şanlı İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde Türk İslam Bilim Tarihi Sergisi düzenlendi.Sergide geçmişten günümüze Türk-İslam Bilim İnsanlarının yapmış oldukları ve dünya uygarlıklarına yön veren icatları,eserleri sergilendi.İlçe Kaymakamımız Sayın Buket YEŞİLGÜL ve Kurum Amirleri de sergiye katılım gösterdiler.Öğrenciler tarafından tasvir edilen icat ve eserler sesli anlatım ve görsellerle de birleşerek adeta bir bilgi şölenine dönüştü.Öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Hayalimdeki Meslek Projesi kapsamında öğrencilerimizle Şehit Erdi Demirer MTAl ve Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi ziyaret edildi.Meslek ve bölüm seçimleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Şbt

Bakanlığımızın himayesinde düzenlenen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda sergi çalışması ve çeşitli oyunlar oynanarak bir dizi etkinlikler yapıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih BAŞ' ında katılımıyla öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin yapmış olduğu çalışmalar sergilendi.

Şbt

Okulumuzda İlçe Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih BAŞ ve Şube Müdürü Özcan TÜRKYILMAZ okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle bir araya geldiler.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih BAŞ ve Şube Müdürlerimiz Muhammet GÜMÜŞ,Özcan TÜRKYILMAZ koordinesinde ilçemizde görev yapmakta olan okul müdürlerimizle genel değerlendirme toplantısı yapıldı.