ORDU / GÜRGENTEPE - Gürgentepe Şehit Ersin Şanlı İmam Hatip Ortaokulu

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında İlçe Vaizi  Sn. Ali Osman BAYRAM öğrencilerimizle bir araya gelerek ' Edep, Saygı, Nezaket ' konuları hakkında söyleşi düzenlendi.

Kas

Okulumuzda akademik başarıyı arttırmak amacıyla 5, 6, 7,8. sınıflarımıza kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Kas

Haftanın Sınıfı ve Haftanın Öğrencisi belirlenerek,ödüllendirildi.Öğrencilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Eğitim hayatımızın değerlilileri kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi,devletimizin mümtaz siması,eşsiz kahraman Mustafa Kemal Atatürk'ü okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinliklerle andık.

Kas

İlçemizde düzenlenen yarışmalarda şiir dalında dereceye giren öğrencimiz Berra ŞEN'i tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda Dr.Öğr.Gör. Remzi FIŞKIN'ın katılımıyla Tübitak Bilim Söyleşisi gerçekleştirildi.Akıllı Ulaşım Araçları ve Deniz Otonom Araçları üzerine düzenlenen söyleşi için değerli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

5.Sınıf öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenimiz Pınar AYDIN önderliğinde yol ve adres tarifi nasıl yapılır konularını hem eğlenerek hem de öğrenerek hayatın içinden örneklerle öğrendiler.

Ekm

Öğrencilerimizde okuma farkındalığı oluşturmak,değerler eğitimi kavramlarını ve zamanı verimli kullanma konularını daha iyi öğrenebilmeleri için değerli yazarımız Suat TURGUT Beyefendi ile söyleşi düzenlendi.Kendisine öğrencilerimizin her birinin yüreklerine dokunarak kitap okumanın önemini benimseterek anlattığı için teşekkür ederiz.

Ekm

11.10.2023 Çarşamba Günü Saat 13.30' da okulumuzda Yazar Suat TURGUT tarafından söyleşi düzenlenecektir.Kitaplar en iyi dostumuzdur.

Ekm

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nü  kutladık. Okulumuz İngilizce öğretmeni Yağmur Kılıç tarafından yürütülen toplum hizmeti projesi kapsamında okulumuzda sokak hayvanlarına mama dağıtımı etkinliği düzenlendi. Öğretmenimizin başlattığı kampanya kapsamında okulumuza mama desteğinde bulunan yardımseverlere, okul müdürümüz Mete Barış DURMUŞKAYA'ya, etkinliğimize katılan ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Hasan ŞANLI ve ekibine teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda uygulanmakta olan ' Haftanın Sınıfı ve Haftanın Öğrencisi Projesi ' sonucunda öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet BİLÜ okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile vedalaştılar.Kendisine bu zamana kadar yaptığı güzel  çalışmalar ve emekleri için teşekkür ederiz.

Eyl

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Selin ÖZKUL önderliğinde Gezegenler konusu işlendi ve güneş sistemi etkinliği gerçekleştirildi.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü kutlu olsun!Başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.